Acasă » Articole » Arcade

Intrări în categorie: 3
Intrări afişate: 1-3

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Vizualizări

Feist - GOG.torrent

Feist is an atmospheric action-platformer about a small creature trapped in a mysterious and hostile world. Follow strange beasts through lonely forests, hazardous mountains, dark caves, and glowing swamps. Watch out for dangerous creatures that react to your movements and decisions with dynamic AI, and cleverly concealed traps that will test your ability to survive. Over six years in the making, Feist is a gorgeous hand-made adventure unlike anything else, with a cinematic presentation reminiscent of The Dark Crystal or Hedgehog in the Fog, with a haunting original soundtrack by Tomek Kolczynski.

2015-07-25

Chaos.Ride-FASiSO.torrent

Ride este un joc futuristic de curse arcade, care aruncă o mulțime de comune convențiile genului, creând în același timp unele noi În viitorul apropiat, motor de curse a evoluat în incredibil de rapid și sport comic-periculos de haos de echitatie. Racers pilot lor de deasupra stralucitoare biciclete prin tubulare, tunele magnetice construit la comandă. Natura acestor tuneluri permit concurenti pentru a câștiga viteză și de a construi impuls de pescuit sportiv de masini de la traiectorii optime, deoarece cursa Ca și în orice alt joc de curse, e vorba de a găsi cele mai bune linii de curse pentru a rade de secunde de la timpii intermediari - doar în haos Ride , acest lucru se întâmplă la viteze jet de motor în timp ce lucrurile exploda în jurul tău. Imaginați-vă o pilotare

2015-02-15

Mortal Kombat I.II.III - GOG.torrent

 

 

Citat:

Gen: Acțiune

- Arcade - Combaterea Lucrari pe: Windows (XP, Vista, 7, 8) și Mac OS X (10.7.0) Limbi: audio și text: English Moduri: Single-player - Multi-player Lansat: Ianuarie 1, 1993 Compania: Midway Games / Warner Bros Interactive Entertainment Evaluare: PEGI Evaluare: 18+ (cu Bad Language, violența)

 

2015-02-15