Acasă » Articole » Ps3 Aventures

Intrări în categorie: 9
Intrări afişate: 1-9

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Vizualizări

Mass Effect 3 – PS3

Mass Effect 3 - PS3

Sacrificiu. E temă majoră Mass Effect 3, iar pe bună dreptate. La urma urmei, secerătorii veneau-a fost doar o chestiune de timp. Și acum, aceste nave spațiale simțitoare sunt aici, și cu ei, în valoare de o galaxie de distrugere. Mass Effect 3 aduce sunetul și furia, dar acestea nu sunt lipsite de sens spectacole de foc cu laser și devastare străin. Seria a câștigat dreptul de a prezenta astfel de distrugere prin tragere la noi aproape de personajele sale și ne învață a efectului său universe.Mass a fost de aproximativ timp și de loc; ai descoperit repere și trece cu ușurință Calea Lactee a, îndrumați de personaje memorabile, cum ar fi Tali și Garrus, care a servit în calitate de reprezentanți ai culturii lor. Mass Effect 2 a fost de aproximativ persoane; ați învățat mai multe despre prieteni vechi și a făcut noi, și a atras fiecare dintre ele aproape de inima ta. ...

2015-03-08

Max Payne 3 – PS3

Max Payne 3 - PS3

Casa de Max Payne a fost întotdeauna pe PC. Original 2001 joc și continuarea acesteia a debutat pe PC, și, deși au primit versiuni-unele console din care capturate excelenta omologii lor de PC-uri, iar unele dintre care didnt-a fost pe calculator pe care a făcut primul său marca. Vremurile s-au schimbat pentru Max, și cel mai recent excursie său a nimerit console și PC primele doua, care ar putea ridica probleme cu privire la posibilitatea, de data aceasta în jurul valorii de, este versiunea de PC care se simte versiuni secundare și consola care se simt definitiv. După cum se dovedește, astfel de preocupări sunt nefondate. Max Payne 3 este la fel de superb și intens pe PC-ul, deoarece este pe console, iar precizia forma unor pete oferit de un șoarece face versiunea PC cel mai bun mod de a se bucura acest shooter brutal și bântuie.

2015-03-08

Need for Speed The Run – PS3

Need for Speed ​​The Run - PS3

Există o mulțime de Americii între San Francisco și New York City. Need for Speed: The Run cea mai mare realizare este modul în care surprinde uneori fiorul de a lovi drum deschis și se confruntă cu frumusețea variat peisajului american, din munți și preerii la orașele mici și zgârie-nori. Din păcate, problemele apar ca seva parte din impulsul de la Trek dvs. de cross-country, dar Run petrece destul timp făcând ceea ce este cel mai bine face să rămână o călătorie plăcută.

Vei juca ca Jack Rourke, un cal de curse care a ajuns în mod peste cap cu mafia. Prietenul lui Sam promite un capăt la problemele sale dacă el poate câștiga o cross-country cursa stradă și plata imens care vine cu victorie. Din păcate, încercările centrare a face să vă pese de stare căderea plat lui Jack. Talentele ale actorilor Sean Faris și Christina Hendricks ca Jack și Sam sunt irosite; vocile lor emana de la modelele de caracter cu gura care se mișcă ciudat și fețe care exprimă nici o emoție. Ce e mai mult, povestea nu are nici un sens.

2015-03-08

Summer Stars 2012 – PS3

Summer Stars 2012 - PS3

While Summer Stars 2012 may not have the license of the actual Olympic Games, that doesn’t mean you will miss out on any authenticity or fun of what the games mean to millions of people. You get 18 great events to participate in including Fencing, Long Jump, High Jump, Swimming, Distance running, Javelin, and much more. While there may be a lack of online play, that doesn’t mean that you will not have a competitive drive to succeed each event. Not only do you have free play to engage against the wily CPU, but you can dive in head to head against 3 of your closest friends, old school style, crowded around the TV in one room.

2015-03-08

The Darkness 2 – PS3

Darkness 2 - PS3

Darkness II este un shooter.

OK, deci care pare o declarație destul de ciudat să facă: Desigur Darkness II este un shooter! Dar, în cazul în care acest sequel lui, este un punct important să ia în considerare. Întuneric (jocul original pe console) a avut senzația unei aventuri. Sigur, ai împușcat arme, dar acțiunea, povestea, iar detaliile periferice fuzionat pentru a face un singur întreg, creatoare care nu semăna într-adevăr alte shootere first-person. Darkness II este o mulțime de distracție, dar aceasta nu are acea scanteie de unicitate. Nivelurile sunt remarcabil liniară, iar jocul este remarcabil scurt. Practicanții de tir sportiv calificați trebuie să termine campania în mai puțin de cinci ore.

2015-03-07

Uncharted 3 Drake’s Deception – PS3

Înșelăciunea Uncharted 3 Drake - PS3

Este posibil să aibă așteptările dumneavoastră ridicat prea mare? Uncharted 2: Among Thieves emis un salt monumental pe primul joc din serie, și ar putea fi ușor să cadă în capcana de a asuma aceleași progrese va avea loc în fiecare versiune ulterioară. Dacă asta e starea ta de spirit a merge în Uncharted 3: Drake Deception lui, ai putea pleca ușor dezamăgit. Dar asta nu e un răspuns corect. Deși treilea intrarea în această franciză de comori oferă o experiență similară cu predecesorul său venerat, nu e mai puțin magic. Doar despre fiecare element vitrine grija si maiestrie v-ați aștepta de la seria. Combat este chiar mai versatil decât în ​​înregistrări anterioare, combinând întâlniri de fotografiere incredibile cu Takedowns avansate mână-la-mână stabilite în zone cu generozitate proiectate. Când aveți nevoie de o pauza de la eforturile fizice impozitare, puzzle-uri grijuliu vă permit să exploreze partea ta mai contemplativ. Și aceste două elemente sunt punctate de antrenantă evenimente set piese care lasa fara tragindu. Uncharted 3: Drake Înșelăciunea este o altă intrare superb în căutarea în curs de desfășurare Nathan Drake pentru a găsi mai multe comori pierdute ale lumii.

2015-03-07

Fifa 13 – PS3

Fifa 13 - PS3

Din momentul în care primul set piciorul intr-unul din stadioane frumos detaliate FIFA Soccer 13, aceasta e clar că EA mai recentă excursie de fotbal nu este revelația că predecesorul său a fost. Sigur, este încă dispun-ambalate și de divertisment, dar în cazul în care FIFA Soccer 12 revoluționat și actualizate clasic formula FIFA din anumite puncte de minunat inventivi, FIFA 13 doar o menține. Lista sa lungă de îmbunătățiri-îmbunătățite fizica, AI, jucător corporalitate, un sistem de apărare mai bun, o optimizat mod Ultimate Team, și un nou mod de-sunt Skill Games schimbări binevenite și bine puse în aplicare. Dar, pe teren, e greu de spus că jucați un joc dramatic diferit sau mai bine decât FIFA 12.

2015-03-07

ModNation Racers – PS3

ModNation Racers - PS3

Little Big Planet adus "Play, Creare, Share" ethosul pentru PlayStation 3, și ModNation Racers aplică același concept de cal de curse kart. Rezultatul este un joc care vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea karturi propriile piese, și mașine și apoi cu ușurință împărtășiți creațiile online cu comunitatea. Aceste caracteristici sunt excelente, atât destul de simplu pentru incepatori si suficient de puternic pentru tipurile de creatie pentru a se potrivi orice de la dezvoltator. Extrem de competitiv AI a trimis o cariera single player mai dificilă decât aceasta trebuie să fie, și ori de încărcare lungi sunt un bind pentru toate modurile de joc. Cu toate acestea, a jucat cu prietenii la nivel local sau on-line, ModNation Racers este o distracție, plus plină de satisfacții și noi genului.

2015-03-07

Ratchet and Clank Trilogy PS3-STRiKE.torrent

Head back to where it all began in three classic PlayStation 2 hits        ª
Ratchet & Clank, Ratchet & Clank 2 and Ratchet & Clank 3 - on one          ª
Blu-ray Disc.                                                              ª
Load up on zany weapons and cool gadgets and show off your skills on the   ª
hunt for PlayStation Network trophies. Enjoy the dynamic duo's quests in   ª
a thrilling new dimension with stunning stereoscopic 3D support.

2015-02-15