Acasă » Articole » Wii Action

Intrări în categorie: 6
Intrări afişate: 1-6

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Vizualizări

Star Wars The Force Unleashed 2 – Nintendo Wii

 

Star Wars The Force Unleashed 2 - Nintendo Wii

Exploreaza mai mult de umbrele ascunse ale Sith cu acest sequel la lovit joc Star Wars: The Force Unleashed. Starkiller, ucenic al lui Darth Vader, revine cu over-the-top puteri ale Fortei și pornește într-o călătorie pentru a descoperi propria identitate și să se reunească cu său o iubire adevărată, Juno Eclipse. În Star Wars: The Force Unleashed II, Starkiller este din nou pionul de Darth Vader - dar în loc de formare protejata lui ca un asasin nemilos, domnul întuneric încearcă să cloneze fostul său ucenic într-o încercare de a crea războinic Ultimate Sith. Chase este pe - Starkiller se înscrie în politica de Juno și Darth Vader este de vânătoare pentru Starkiller.

2015-03-06

Rio – Nintendo Wii

Rio - Nintendo Wii

Păsări de o pană de partid împreună în această aventură partid bazat pe hit animat filmul Rio! În acest joc video multiplayer, Blu merge pe aventura vieții sale, cu ajutorul omologul său de sex feminin, Jewel, precum și un grup de păsări înțelept-cracare și netedă-vorbesc de oraș. Blu și noul său drum prieteni prin Rio, dodging mingi de fotbal, colectare fructe tropicale și creșterea în întreaga plajă. El participă la jocuri uimitoare și în cele din urmă, formează o linie conga și dansuri drumul său spre primul loc la ceremonia de Carnaval. În timp ce personajul principal este Blu, jucătorii vor avea, de asemenea, o șansă de a juca ca celelalte personaje din film!

2015-03-06

Ben 10 Ultimate Alien Cosmic Destruction – Nintendo Wii

Ben 10 Ultimate Alien Cosmic Destruction - Nintendo Wii

Ben 10 Ultimate Alien: Cosmic Destruction permite jucătorilor să mânuiască puterea Ultimatrix, cel mai puternic Omnitrix până în prezent, pentru a transforma Ben în forme, mai puternice evoluat hiper-străine și experiență lupte impresionante ca extratereștrii mai final. Preia controlul de Ben Tennyson și numeroasele sale forme extraterestre, deoarece călătoria la locales din întreaga lume iconice, inclusiv Paris, Tokyo, China, și Roma, în căutare de un artefact străin vechi, care va ajuta la salvarea omenirea de la o furtună cosmică misterios.

2015-03-06

Virtua Tennis 4 – Nintendo Wii

 

Virtua Tennis 4 - Nintendo Wii

Având în vedere Virtua Tennis a fost o dată regele de jocuri de tenis, cele mai recente repetare sa este deosebit de dezamăgitor, fac puțin pentru a ține pasul cu concurența din partea excelent Spin Top 2K lui 4. trucurile grafice sunt frumos, iar noi mini-jocuri sunt distractive, dar la miezul ei, -pozitii pe bază de alice mecanica Virtua Tennis 4 sunt, în esență, identice cu cele din original 1999 arcade. Sunt ușor să ridic, dar se simt datată și nerafinat de standardele de azi, dând fanii seriei un sentiment distinct de deja vu și făcându-te implora control mai mare asupra mingea. Nu e ca și cum nu există conținut distractiv de a juca prin nici. Modul carieră este în mod inerent eronate, opțiunile on-line limitate, iar punerea în aplicare Move este teribil.

2015-03-06

Cars Mater National Championship

 

Cars Mater National Championship - PC

Cars Mater-National offers fans of the film a fresh adventure set in the super-fueled world of Radiator Springs. The video game features all-new international characters vying for their chance to compete against Lightning McQueen in the First Annual Mater-National Race Festival. Players explore the new and improved open world of Radiator Springs, complete with new tracks, mini-games and more.

 

2015-02-18

G-Force_PAL_Wii-WiiERD.torrent


W i i E R D
Presents to you:

G-Force

GENERAL
iNFO

Release Date: 01/08/2009
Platform: Wii
Genre: Action
Developer: Eurocom
Origin: PAL
Languages: ENG

 

2015-02-15