Acasă » Articole » Articole

Intrări în categorie: 5
Intrări afişate: 1-5

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Vizualizări

Starion.Tactics.PROPER-PLAZA.torrent

Perfect pentru novice, dar suficient de sofisticat pentru veteran,
Tactica Starion este un joc de bord digitale turn-based, care oferă o
experiență profund tactic și foarte vizual cu distracție și rapid
de joc.

Release Info Date ........................................................... February.2015

Size ............................................................ 1xCD

Languages .................................................... English

Protection ..................................................... Steam

2015-02-15

Endless.Legend.torrent

Creați-vă propriul Legenda
alt răsărit de soare, o altă zi de trudă. Alimentar trebuie să fie cultivate, industria construit,
știință și magie avansate, și bogăție colectate. Urgență conduce aceste simple de
eforturi, însă, pentru planeta ta are o istorie de apocalipsa inexplicabile,
iar iarna care tocmai ați supraviețuit fost cel mai rău pe înregistrare. Un fapt care a
fost, de asemenea valabil pentru cinci precedent. Pe măsură ce descoperi secretele pierdute ale lumii voastre și misterele arbitru și ruinele care există la fel de mult în realitate ca și în zvon, va veni să vadă că nu ești singur. Alte popoare, de asemenea, lupta pentru a supravietui, să crească, și poate chiar să cucerească. Ai un oraș, o populație loial, și câteva trupe; puterea ta si magie ar trebui să fie suficiente pentru a le menține în viață. Dar dincolo de asta, nimic nu este sigur Unde vei merge, ce veți găsi, și cum vei reacționa? Ta va fi una traseu de trandafiri, sau de sânge? Exploreaza terenuri fantastice.


 

2015-02-07

Pachet de Wallpapere 3d (40 de wallpapere)

 

pachet wallpapereAm ramas putin cu gura cascata cand am dat de ele, asa ca m-am gandit sa le postez si aici. Wallpaperele sunt create de desktophotography. Acest pack contine o gama larga de wallpapere. Da, sunt doar 40 dar sunt niste wallpapere excelente, am fost foarte surprins de ideeile pe care le-au abordat cei ce le-au creat.

Eu personal sunt pasionat de natura, iar in acest pack am gasit niste wallpapere excelente, iar acum am alta problema, nu stiu pe care sa-l aleg. Acest pack contine wallpapere din categorile urmatoare: Natura,  Cateva cu masini, foarte putine iar si acelea sunt mixe, cateva wallpapere din jungla de “beton”, in rest ele sunt mixte, astfel incat avem un pack excelent de wallpapere.

2014-08-27

51 de Cantece pentru Copii: Cea mai Frumoasa Muzica pentru Copii de Gradinita Bebelusi

Muzica si frumoasele cantece pentru copii de gradinita, de adormit copii sau pentru bebelusi infrumuseteaza camera si ii face pe micutii nostri să râdă fericiți. Asa ca am adunat cele mai frumoase melodii care ii placeau copilului meu, pe cand era doar un bebe.

2014-08-24

Cele mai frumoase melodii motivationale. Ce muzica sa asculti ca sa ramai mereu in forma.

Poți asculta obișnuita muzică de la radio sau poți alege tu ce să asculți (pornesc de la premiza că cel puțin nu asculți manele). O melodie motivationala te inspiră, te face să (re)găsești în tine acel “pot reuși în orice“. O astfel de muzică, îți readuce mereu starea de spirit potrivită și zâmbetul pe buze, indiferent de ceea ce ai în fața ta . În fiecare dimineața, după ce duc copilul la grădiniță, mi-am făcut obiceiul să-mi aleg câteva melodii și să le ascult în timp ce revăd task-urile zilei. Am adunat astfel o listă cu cele mai frumoase melodii motivationale si inspirationale care imi plac. O găsești mai jos. Există aici muzică pop, clasică, rock sau rap. Unele melodii sunt mai lente, altele dimpotrivă. E posibil ca unele să-ți placă, iar altele mai puțin… Unele dintre ele ar fi perfecte să le asculți când ești deprimat, când alergi, în timp ce conduci mașina, când studiezi sau atunci când meditezi. Mai există și altele extraordinare, te las pe tine să completezi lista.

2014-08-24