Acasă » Articole » PSP-Action

Intrări în categorie: 13
Intrări afişate: 1-10
Pagini: 1 2 »

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Vizualizări

Gran Turismo – PSP

Gran Turismo - PSP

Dezvoltat exclusiv pentru PSP de echipa interna de designeri si ingineri de la Polyphony Digital, Gran Turismo este construit pentru performanțe optime și de distracție emoție curse pe platforma portabil. Stabilirea constant bara în ceea ce privește calitatea designului și tehnologiei fizicii cu fiecare lansare de produs, Gran Turismo pe PSP nu este o excepție și oferă un produs de curse autentic și accesibil pentru milioane de oameni, seria de fani și nou-veniți, cât.

2015-03-07

Smackdown vs Raw 2011 – PSP

Smackdown vs Raw 2011 - PSP

WWE SmackDown vs. Raw 2011 empowers players more than ever to to define their gameplay experiences in a dynamic and ever-changing WWE.

2015-03-07

Warhammer 40 000 Squad Command – PSP

Warhammer 40 000 Squad Command - PSP

Combinând corp la corp intens și variat de luptă, Warhammer 40.000: Squad comandă pune jucătorii în cizme de unul dintre soldații de elită ale umanității. Ai suferit ani de psiho-chimice conditionat si antrenament riguros, și niciodată nu a fost un moment ca acum când a fost nevoie cu disperare o astfel de formare și condiționat. Una dintre planetele industriale Forge Mondiale ", în cazul în care umanitatea creează cele mai mari armele, a ajuns sub atac, precum și mii de soldați staționați imperiale s-au copleșit. Singurul lucru care stă între această planetă și distrugerea sa totală este comanda ta Squad.

2015-03-07

Grand Theft Auto Liberty City Stories – PSP

 

Grand Theft Auto Liberty City Stories - PSP

E timpul să se întoarcă în Liberty City, orașul în care toate regulile s-au rupt ca Grand Theft Auto 3 revolutionat jocuri de noroc și a făcut seria GTA cea mai mare franciza de pe planetă. PlayStation Portable Edition este un joc complet nou stabilit în ponosit, lumea interlopa asupra lui de Liberty City.

2015-03-07

Naruto Shippuden Legends Akatsuki Rising – PSP

Naruto Legends Akatsuki Rising - PSP

Naruto si prietenii lui sunt în lupta pentru a vieții lor, deoarece caută Gaara, a cincea Kazekage, care a fost răpit de către organizația Akatsuki temut. Este o cursă contra cronometru în care încercările de Akatsuki pentru a elibera Shukaku, demonul sigilat în interiorul Gaara.

2015-03-07

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Heroes 3 – PSP

Naruto Ultimate Ninja Heroes 3 - PSP

Naruto: Ultimate Ninja Heroes 3 pune spiritele luptă jucătorilor la încercare cu lupte intense și frenetice în timp ce folosind una din mai mult de 50 de caractere. Jocul se extinde pe motor luptă marca, seria și actualizări IT pentru încăierările patru jucători. Echipa cu un partener pentru a dezlănțui un atac devastator puternic echipei Jutsu pe adversari, sau întrerupe un inamic Ultimate Jutsu a ajuta sau împiedica un alt jucator.

2015-03-07

Need for Speed Undercover – PSP

Need for Speed ​​Undercover - PSP

Util serie de curse EA ia un viraj la stânga cu acest articol unic orientate spre acțiune în franciza, unde jucatorii folosesc abilitățile lor de conducere rectificata în jocurile anterioare NFS pentru a controla vehiculul lor în periculoase, viteze mari întâlniri. Jocul are star de cinema internațional, Maggie Q, ca personajul principal din buget mare secvențele de live-action care propulsa povestea înainte ca jucătorii primesc spatele volanului. Undercover ia franciza înapoi la rădăcinile sale și reintroduce break-gât urmariri de politie, cele mai tari masini din lume și lupte spectaculoase autostrada.

2015-03-07

Tekken Dark Resurrection – PSP

Tekken Dark Resurrection - PSP

O versiune portabil din seria luptă venerat Namco lui, acest joc PSP este bazat pe extinderea arcade pentru Tekken Dark Resurrection 5. Caracteristicile de peste 30 de caractere, inclusiv Dragonuv și Lili, cele două personaje noi, care au fost adăugate pentru actualizarea arcade Dark Resurrection. De asemenea, face călătoria pe de arcade sunt noi etape, s-au bazat pe cele originale Tekken 5 etape, dar cu efecte climatice și de timp, precum și noi obiecte de fundal, în valoare totală de 19 etape. Namco are câteva completări exclusiv pentru versiunea PSP, de asemenea. Aștept cu nerăbdare să noi moduri de joc, inclusiv atac de timp, practica și mini-jocuri, în timp ce juca fără fir ad-hoc pe permite crize multplayer. Namco speră să adăuga elemente noi la joc, perfect pentru crearea de caractere personalizate, înainte de un meci.

2015-03-07

Patapon 3 – PSP

Patapon 3 - PSP

Dacă sunteți familiarizat cu jocurile anterioare Patapon, ar putea veni ca unii surpriză pentru voi că în Patapon 3 nu ai pentru a comanda o armată. Ești încă o zeitate venerat de tribul titular, și încă ajunge să emită cei mici ordinele de ritmic atingând la tobe sacre mapate la butoanele față PSP, dar armata a fost transformat în piatră, astfel încât să aveți mult mai putine unitati la dispoziția dumneavoastră. Toate nu este pierdut, deși; nu numai că ai fost chemat în corpul unui erou reîncarnat, dar nu e atât de mult accent pe pradă și nivelarea acest moment în jurul ca trupa dvs. de mici dimensiuni creste mai puternic, practic, de fiecare dată când joci. Ei pot obține atât de puternic, de fapt, că în cazul în care jocurile anterioare au necesitat în general consolidare accentuata atent pentru a reuși, aici este de multe ori posibil să renunțe la miscari defensive și de evitare în favoarea unei infracțiuni all-out. Totuși, exista o multime de provocare a fi găsite în colorate zonele de luptă ale Patapon 3, și chiar ca esti decimat de un dragon sau digerate de către un demon e greu să nu fi câștigat de către jocului de prezentare ciudate și sucomba la doar ei -onă-mai-încerca gameplay.

2015-03-07

Tomb Raider Anniversary – PSP

Tomb Raider Anniversary - PSP

Când Tomb Raider lovit în primul rând, în 1996, a fost nimic scurt de revoluționar. În timp ce de ani de continuări care a variat de la cufundata la ofensator limita a făcut o mulțime de a păta numele Tomb Raider, dezvoltator Crystal Dynamics desfăcut o mulțime de daune cu anul trecut Tomb Raider: Legend. Acesta sa axat pe punctele forte ale localele din seria exotic, puzzle-uri grijuliu, și acrobațiile-timp incredibile modernizarea gameplay-ul, precum și eficientizarea intreaga experienta. Crystal Dynamics continua activitatea bine cu Tomb Raider: Anniversary, care merge în mod eficient înapoi la original Tomb Raider și reconstruiește o de la zero. Acum apare pe PSP câteva luni după PC-ul și versiunile PS2, aniversare este încă un joc de acțiune aventură solid. Cu toate acestea, unele compromisuri de control și problemele de performanță inconsecvente încearcă o adâncitură mică în experiența.

2015-03-07
1-10 11-13