Acasă » Articole » Filme Actiune

Intrări în categorie: 17
Intrări afişate: 11-17
Pagini: « 1 2

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Vizualizări

Mortdecai (2015)

Charlie Mortdecai (Johnny Depp) este iubitor de artă, mereu bine dispus chiar și când nu este cazul, pedant și cu spirit antreprenorial dezvoltat chiar dincolo de legalitate. Mortdecai ajunge implicat în recuperarea unui tablou furat care ar putea conține cheia pentru a deschide un seif vechi plin cu aur de-al naziștilor. Aventura sa îl pune în situația de a jongla cu niște ruși furioși, MI5 din Marea Britanie, soția sa imposibilă și un terorist internațional. Singurele arme de care se poate folosi Mortdecai sunt șarmul său special și prezența fizică plăcută.

2015-03-15

Resident Evil: Viața de apoi

Într-o lume bântuită de un virus care îşi transformă victimele în zombi ucigaşi, frumoasa şi invincibila Alice (Milla Jovovich) continuă să caute supravieţuitori în Resident Evil: Viaţa de apoi, cel de-al patrulea film din seria de mare succes, Resident Evil . Pe măsură ce bătălia ei cu autorii acestui flagel atinge cote maxime, Alice se trezeşte în capcana unui Los Angeles pârjolit şi cucerit de mii de morţi-vii, în faţa unui pericol pe care nu şi l-a închipuit vreodată.

2015-03-15

Operațiunea Delta Farce

Delta Farce este regizat de C.B. Harding, un film de comedie aventura actiune. Larry McCoy, Bill Little şi Everett Shackleford sunt buni amici, dar cam zevzeci de felul lor, ei făcând parte din rezerva de stat a armatei americane. Când se primeşte ordinul de mobilizare ajung sub comanda sergentului Kilgore şi duşi la baza Fort Davis unde încep antrenamentele. Primesc misiunea de a merge la Fallujah în Irak, dar în timpul zborului, obosiţi fiind, se culcă într-un jeep militar aflat la bordul avionului. Din cauza unor turbulenţe întâlnite, piloţii paraşutează încărcătura suplimentară de care se agaţă din greşeală sergentul Kilgore. Ziua următoare se trezesc în mijlocul deşertului, mai puţin sergentul, pe care cei trei îl îngroapă în nisip crezându-l mort. Luându-şi misiunea în serios, atacă o mică localitate pe care ei cred că au eliberat-o de garda republicană a lui Sadam Hussein şi devin eroii sărbătoriţi de întreaga comunitate, iar Larry devine pentru localnici generalul Eisenhower, neştiind că se află într-o cu totul altă locaţie, nicidecum în Irak.

2015-03-15

CENTURION (2010)

Britania, anul 117 î.e.n. Quintus Dias, singurul supravieţuitor al unui atac al picţilor asupra unuia dintre forturile de pe frontiera romană, mărşăluieşte către nord alături de legendara Legiunea a noua comandată de generalul Virilus. Ordinele sunt clare: picţii vor fi şterşi de pe faţa pământului, iar liderul lor, Gorlacon, va fi şi el anihilat şi ucis. Imperiul Roman se întinde de la Egypt până la Spania şi în Est chiar până la Marea Neagră. Dar, în nordul Britaniei, popoarele se luptă să oprească atacurile sângeroase ale picţilor,care le fac existenţa imposibilă. Quintus Dias (Fassbender), singurul supravieţuitor al unui atac al picţilor asupra unuia dintre forturile de pe Frontiera Romană, mărşăluieşte către nord alături de legendara Legiunea a IX-a comandată de generalul Virilus. Ordinele sunt clare: picţii vor fi şterşi de pe faţa pământului, iar liderul lor, Gorlacon, va fi şi el anihilat şi ucis. Dar când Legiunea este prinsă într-o ambuscadă fără şansă de scăpare şi generalul Virilius este luat prizonier, singura şansă a lui Quintus Dias este să protejeze ce a mai rămas din armată, de războinicii picţi. Îndurând drumul greu, condiţiile proaste şi atacurile picţilor conduşi de răzbunătoarea Etain (Kurylenko), Dias se luptă să-l salveze pe Virilius şi să ajungă în siguranţă înapoi pe Frontiera Romană.

2015-03-08

GUN WOMAN (2014)

Un doctor japonez tânjeşte după răzbunare dupa ce un ucigaş sadic îi omoară soţia. În ciuda faptului că măsurile de siguranţă în jurul ţintei sale sunt mai mult decât bine puse la punct, doctorul găseşte metoda perfectă pentru a-l asasina atunci când transformă o tânără japoneză într-o maşină letală. Acest plan ieşit din tipare, singura sa şansă de răzbunare, se va desfăşura în subteran, unde ucigaşul va fi prins făcându-şi siesta. Doctorul o "completează" pe fată, ataşându-i arme în diverse părţi ale corpului, aceasta devenind acum "femeia-pistol

2015-03-08

JACK STRONG (2014)

Jack Strong este omul care reuseste si are curajul sa ii sfideze pe sovietici in timpul comunismului. Este prezentata povestea adevarata a spionului polonez in perioada Razboiului Rece. Acesta este cel care ii tine la curent pe americani cu secretele din spatele cortinei din blocul comunist.

2015-03-08

IRONCLAD BATTLE FOR BLOOD (2014

Pregateste-te pentru o altă luptă brutală.

Povestea se va concentra pe unul dintre supraviețuitorii Marelui Asediu de la Castelul Rochester, care luptă pentru protejarea proprietății și a familiei sale de ferocele hoarde celtice.

Cu un nou câmp de luptă și un nou inamic, "Ironclad: Battle for Blood" oferă aceeași acțiune feroce, plina de adrenalina.

Tom Austen care a jucat și în Familia Borgia și Michelle Fairley din Game of Thrones sunt staruri în această nouă aventură de la regizorii, scriitorii și producătorii originalului Ironclad.

2015-03-08
1-10 11-17