7:26 PM
Frank Castle (Ray Stevenson), care a făcut pe justiţiarul de 5 ani deja, întrerupe petrecerea dată în cinstea unui şef al mafiei, Gaitano Cesare. Billy Russoti (Dominic West) fuge către ascunzătoarea sa secretă, iar detectivii Martin Soap (Dash Mihok) şi Saffiotti (Tony Calabretta), care se aflau la petrecere sub acoperire, îl informează pe Castle. Acesta se infiltrează în ascunzătoarea lui Russoti şi, după un scurt schimb de focuri, Russoti este aruncat într-o maşinărie de sfărâmat sticlă care-l desfigurează groaznic. Mai târziu, Russoti se referă la el însuşi ca fiind „Jigsaw”, din cauza copcilor de pe faţa sa care se aseamănă cu piesele de puzzle.

Castle, care se ascunde după Nicky Donatelli (Romano Orzari), folosindu-l ca pe un scut uman, descoperă că Donatelli era, de fapt, un agent sub acoperire. Agentul Paul Budiansky (Colin Salmon), partenerul decedatului, se alătură unităţii „Punisher Task Force”, din cadrul NYPD, făcând echipă cu Soap pentru a-l ajuta să-l captureze pe Castle şi a-l aduce în faţa justiţiei. Între timp, Jigsaw îşi eliberează fratele deranjat mintal şi canibal, „Loony Bin Jim” (Doug Hutchison). Distras de faptul că a ucis un agent, Castle încearcă să se revanşeze cumva faţă de soţia lui Donatelli, Angela (Julie Benz), şi fiicei lor, Grace (Stephanie Janusauskas), dar fără niciun succes.

Apoi, el se gândeşte serios să renunţe la „meseria” aceasta de justiţiar, dar armurierul său, Microchip (Wayne Knight), îl obligă să se răzgândească, spunându-i că Jigsaw va merge să se răzbune pe familia lui Donatelli. Jigsaw, Loony Bin Jim şi alţi doi bătăuşi, Ink şi Pittsy, pătrund în casa familiei Donatelli şi îi ţin pe toţi ostateci. Justiţiarul dă de urmele lui Maginty (T. J. Storm), un acolit de-al lui Jigsaw, şi stoarce de la acesta informaţii despre complicele său.

Urmăreşte online filmul Punisher 2: War Zone 2008 (Justiţiarul 2: Zona de război), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

SERVER 2

SERVER 3


Categorie: Filme Actiune | Vizualizari: 398 | Adaugat de: adminraz | Rating: 0.0/0

Total comentarii : 0
omForm">
avatar