Acasă » Articole » PSP-Action

Intrări în categorie: 13
Intrări afişate: 11-13
Pagini: « 1 2

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Vizualizări

Xmen Origins Wolverine – PSP

Xmen Origins Wolverine - PSP

X-Men Origins: Wolverine vă va oferi perspectiva noua asupra modului de mult daune, gheare-clare indestructibile pot face la un corp uman. Acesta este un joc care se delectează în sânge, cu decapitări, eviscerări, și mutilări udarea ecran în sânge. Acesta poate fi derivat, floare la ureche, iar uneori buggy, dar impactul visceral mare de violență over-the-top în X-Men Origins este suficient pentru a face un joc de actiune distractiv, precum și unul dintre cele mai bune cravata film -ins lansat recent.

2015-03-07

Cars – PSP

Cars - PSP

Alături Cars, cel mai nou din ce în ce în creștere și lexiconul constant de înaltă calitate a Pixar filme de animație, vine previzibil joc video tie-in. Dar e ceva cu totul necunoscut despre această versiune de autoturisme, ceva neașteptat din perspectiva cineva care a jucat vreodată un joc destul de fragil film Pixar-licentiat înainte. Vezi tu, Cars nu este doar un cash-in mijlociu în licență. E o piesă în mod legitim de distracție de muncă, care combină de conducere componente ale jocurilor cu o Gameworld durată nedeterminată și o serie de mini-jocuri nătărău care nu sunt rupte, însăilat-pe, sau altfel neplăcute. De asemenea, reușește să capteze inima si umorul filmului destul de bine, mulțumesc în nici mică parte la marele animație de caractere și utilizarea întreaga distribuție voce celebritate de film. Desigur, există câteva aspecte ale Cars care se simt grăbit de dragul de a avea jocul pe rafturile magazinelor în ton cu lansarea filmului, dar Cars transcende aceste aspecte câteva sâcâitoare cu farmecul și caracterul său, și reușește să fie un pic bun de distractiv de a juca, de asemenea.

2015-03-06

WWE_Smackdown_Vs_Raw_2010_PSP

Pregateste-te obține plescăie stabilită pe tine din nou cu "versiunea 010 a WWE SmackDown vs. Raw 2010 Pășind înapoi în ring virtual, jucătorii vor experimenta instrumente de neegalat de creație, o listă robust Superstar, îmbunătățiri cheie de franciză și chiar o câteva surprize în WWE SmackDown vs. Raw 2010.Jucatorii pot îmbrățișa un rol regizorală de a crea și personaliza povești unice, cu funcția de designer WWE Story. Un brand nou interfață creație filmulet include talent și locație selecții, scris dialog, unghiuri, emoțiile Superstar și mult mai mult. Construi fiecare noapte card de spectacol cu ​​chibrituri, prevederi meci unice, evenimente interferență, și alte entorse poveste și se transformă. De asemenea, popular Road to WrestleMania modul pe baza de poveste revine cu noutati cheie și noi povești, inclusiv un prim-vreodată povestea Divas și o poveste Creați-a-Superstar.

2015-02-15
1-10 11-13