Acasă » Articole

Pagini: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 28 29 »

IRONCLAD BATTLE FOR BLOOD (2014

Pregateste-te pentru o altă luptă brutală.

Povestea se va concentra pe unul dintre supraviețuitorii Marelui Asediu de la Castelul Rochester, care luptă pentru protejarea proprietății și a familiei sale de ferocele hoarde celtice.

Cu un nou câmp de luptă și un nou inamic, "Ironclad: Battle for Blood" oferă aceeași acțiune feroce, plina de adrenalina.

Tom Austen care a jucat și în Familia Borgia și Michelle Fairley din Game of Thrones sunt staruri în această nouă aventură de la regizorii, scriitorii și producătorii originalului Ironclad.

2015-03-08

Time Crisis Razing Storm – PS3

Time Crisis Razing Storm - PS3

A lightgun game featuring highly destructible environments. Destroy everything in sight, from the environments to the futuristic terrorists aiming to take you down! Get your gun ready for combat and keep the ammo coming. The future of the free world depends on you and your M-16, soldier.

2015-03-08

Asuras Wrath – PS3

Asurilor Wrath - PS3

Wrath Asura ar putea părea ca un joc bine angajat în chinurile unei crize de identitate. Echilibrează delicat pe linia care desparte film interactiv din joc în încercarea de a dolar conotațiile negative, în general, asociate cu fostul caracterizarea și aventură ei de dragoste cu evenimente quick-time. Dar realitatea este că Wrath Asura lui scrâșnește dinții, plante picioarele sale, și pummels că linia într-o pulbere fină cu o rafală de pumni în care se declară cu încredere un film interactiv primul și al doilea joc. Din păcate, faptul că prioritizarea înseamnă părțile de acțiune tradiționale nu sunt cu mult de un punct de vânzare. Sistemul de luptă în mare parte manual la corp este superficială și repetitive, până la punctul că aceasta nu este nici mai complicat decât evenimentele rapid timp domina restul de joc, iar povestea surprinzător satisfacatoare devine singurul motiv pentru a vedea Asura prin până la sfârșitul călătoriei sale.

2015-03-08

Batman Arkham City – PS3

Batman Arkham City - PS3

Gotham City. Această metropolă-crimă infestate a fost imaginat faimos și recreate, în cărți de benzi desenate, desene animate, și filme. Acum, avem o nouă viziune de Gotham, și nu reprezintă doar ca unul dintre cele mai de neuitat vreodată încarnări ale orasului care Batman este dedicată protejării, ci ca unul dintre mediile cele mai bogat detaliate și interesante văzut vreodată într-un joc. Bazându-se pe 2009 de restante Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham oraș seturi vă liber în cartierul amețitor de Nord Gotham, acum o superprison sigilat-off pentru cele mai grave criminali din oraș. Ca Caped Crusader, vă lupta pentru a aduce o aparență de ordine în stradă haotice, zădărnicirea parcele de supervillains și protejarea victimelor celor care pradă pe cei nevinovați. Cu decorul său atmosferic, mișcare palpitant, luptă extrem de satisfăcătoare, și sortiment enorm de secrete pentru a descoperi, quest-uri laterale pentru a finaliza, și alte atracții, Arkham City este un joc de aventură fantastic.

2015-03-08

Battlefield 3 – PS3

Battlefield 3 - PS3

Când vine vorba de câmpuri de luptă virtuale, nimeni nu se destul ca seria Battlefield. Ea are o lungă istorie de a crea trântit zonele de conflict în care jucătorii au o gamă antrenantă de moduri de a face contribuții puternice la efortul de război. Modul multiplayer competitiv în Battlefield 3 rămâne fidel tradiției, oferind o experiență de luptă online, care este uimitor de dependență, captivantă, și incitante, cu rafinamente și elemente noi care fac acțiunea familiar simt în stare proaspătă. Din păcate, campania single-player vechi nu reușește să valorifice punctele forte ale seriei și se simte ca o imitație off-brand. Cele șase misiuni de cooperare viata mai buna si de a oferi o provocare mai dur, dar numai multiplayer competitiv oferă un motiv convingător pentru a cumpăra Battlefield 3. În bătălii on-line acest excelent, totuși, din acest motiv, este tot ce ai nevoie.

2015-03-08

Call Of Duty Modern Warfare 3 – PS3

Call of Duty Modern Warfare 3 - PS3

Când descendent Modern Warfare a Call of Duty franciza venerabilului ramificat în urmă cu patru ani, campania electrizant și multiplayer de dependență a aruncat o nouă matriță pentru shootere first-person. În anii de la, această formulă a fost rafinat în mod constant, fără rușine imitat, și pe scară largă adorat, făcându-l unul dintre francize definitorii ale acestei generații. Modern Warfare 3 rămâne cursul, oferind o campanie exploziv, amețitoare acțiune competitivă, iar jocul de cooperare provocatoare. Acesta este un joc captivant și plină de satisfacții, dar fiori de semnătură, seria și-au pierdut o parte din strălucire lor. Modern Warfare 3 reiterează, mai degrabă decât inovează, astfel încât distractiv aveți este familiar. Din fericire, este, de asemenea, extrem de captivant și extrem de satisfacatoare, oferind fanilor un alt motiv să se bucure în acest sezon shooter ocupat.

2015-03-08

Ridge Racer 7 – PS3

Ridge Racer 7 - PS3

Ridge Racer 7 bice, din nou, seria de curse într-o frenezie, cu efecte vizuale film de calitate și o componentă puternică online din cea a Xbox 360 joc, Ridge Racer 6. Director Masaya Kobayashi, producătorul asistent Hideo Teramoto, iar regizorul de sunet Hiroshi Okubo toate lucrat la succes PSP și Xbox 360 Ridge Racers, și sunt cu scopul de a utiliza RR pentru PS3 ca un exemplu de putere și capacitățile sistemului. Asteptati-va de sunet 5.1, viteza vezicule și grafică, 20 de cursuri de cal de curse pe, joc online pentru cat mai multe de 14 concurenti, punerea în aplicare a sistemului de Nitro rece prezentat în ultimele două versiuni, opțiuni de personalizare masina timp de cel puțin 200.000 de variatii de masini pe vehicul, și semnificativ îmbunătățiri în joc on-line (inclusiv faza de echipa de cooperare.) Cel mai bun din toate, Reiko Nagase intoarce la Ridge Racer 7, aducand înapoi regina curse de visele tale!

2015-03-08

Mass Effect 3 – PS3

Mass Effect 3 - PS3

Sacrificiu. E temă majoră Mass Effect 3, iar pe bună dreptate. La urma urmei, secerătorii veneau-a fost doar o chestiune de timp. Și acum, aceste nave spațiale simțitoare sunt aici, și cu ei, în valoare de o galaxie de distrugere. Mass Effect 3 aduce sunetul și furia, dar acestea nu sunt lipsite de sens spectacole de foc cu laser și devastare străin. Seria a câștigat dreptul de a prezenta astfel de distrugere prin tragere la noi aproape de personajele sale și ne învață a efectului său universe.Mass a fost de aproximativ timp și de loc; ai descoperit repere și trece cu ușurință Calea Lactee a, îndrumați de personaje memorabile, cum ar fi Tali și Garrus, care a servit în calitate de reprezentanți ai culturii lor. Mass Effect 2 a fost de aproximativ persoane; ați învățat mai multe despre prieteni vechi și a făcut noi, și a atras fiecare dintre ele aproape de inima ta. ...

2015-03-08

Max Payne 3 – PS3

Max Payne 3 - PS3

Casa de Max Payne a fost întotdeauna pe PC. Original 2001 joc și continuarea acesteia a debutat pe PC, și, deși au primit versiuni-unele console din care capturate excelenta omologii lor de PC-uri, iar unele dintre care didnt-a fost pe calculator pe care a făcut primul său marca. Vremurile s-au schimbat pentru Max, și cel mai recent excursie său a nimerit console și PC primele doua, care ar putea ridica probleme cu privire la posibilitatea, de data aceasta în jurul valorii de, este versiunea de PC care se simte versiuni secundare și consola care se simt definitiv. După cum se dovedește, astfel de preocupări sunt nefondate. Max Payne 3 este la fel de superb și intens pe PC-ul, deoarece este pe console, iar precizia forma unor pete oferit de un șoarece face versiunea PC cel mai bun mod de a se bucura acest shooter brutal și bântuie.

2015-03-08

Need for Speed The Run – PS3

Need for Speed ​​The Run - PS3

Există o mulțime de Americii între San Francisco și New York City. Need for Speed: The Run cea mai mare realizare este modul în care surprinde uneori fiorul de a lovi drum deschis și se confruntă cu frumusețea variat peisajului american, din munți și preerii la orașele mici și zgârie-nori. Din păcate, problemele apar ca seva parte din impulsul de la Trek dvs. de cross-country, dar Run petrece destul timp făcând ceea ce este cel mai bine face să rămână o călătorie plăcută.

Vei juca ca Jack Rourke, un cal de curse care a ajuns în mod peste cap cu mafia. Prietenul lui Sam promite un capăt la problemele sale dacă el poate câștiga o cross-country cursa stradă și plata imens care vine cu victorie. Din păcate, încercările centrare a face să vă pese de stare căderea plat lui Jack. Talentele ale actorilor Sean Faris și Christina Hendricks ca Jack și Sam sunt irosite; vocile lor emana de la modelele de caracter cu gura care se mișcă ciudat și fețe care exprimă nici o emoție. Ce e mai mult, povestea nu are nici un sens.

2015-03-08
1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-60 61-70 ... 271-280 281-284