Acasă » Articole

Pagini: « 1 2 3 4 5 ... 28 29 »

Minions (2015)

Minions

 

Povestea Minionilor porneşte de la începutul timpului. Fiind doar nişte organisme galbene unicelulare, Minionii au evoluat de-a lungul mileniilor servind continuu cei mai ticăloşi stăpâni ai vremurilor respective. Deoarece nu reuşesc deloc să-şi păstreze stăpânii – începând cu dinozaurii şi terminând cu Napoleon -, Minionii se regăsesc fără vreun scop în viaţă şi fără niciun stăpân de servit, astfel că intră în depresie. Însă unul dintre ei, Kevin, are un plan şi, alături de adolescentul rebel Stuart şi adorabilul Bob, se aventurează în lume pentru a găsi un nou stăpân. Cei trei pleacă într-o călătorie plină de pripeţii care îi aduce în faţa unui potenţial nou stăpân: Scarlet Overkill, prima super-răufăcătoare femeie din lume.

 

Outpost 37 – Avanpostul 37

Acțiunea se desfășoară în anul 2031, pământul este invadat de extratereștri, iar populația întreagă de pe Planeta este terorizata de atacurile sângeroase. O echipa de la o televiziune locala este trimisa pe teren pentru a face un documentar în unitatea Outpost 37. Dar în urma unui atac membrii echipei dispar.

2015-03-15

Furia titanilor

Wrath of the Titans in regia lui Jonathan Liebesman, un film actiune, aventura, fantezie 2012. A trecut aproape jumătate de deceniu de la înfrângerea istorică a ucigașului Kraken, iar Perseu (Sam Worthington) încearcă să ducă o viaţă liniştită de pescar şi să fie un tată ideal pentru fiul său Helius (John Bell). Între timp o luptă pentru supremaţie se dezlănțuie între zei şi titani, după ce ultimii, conduși de liderul lor, Kronos, se eliberează din adâncurile infernului. Când Hades şi Ares încearcă să-l detroneze pe Zeus (Liam Neeson) cu ajutorul lui Kronos, Perseu nu-și mai poate ignora adevărata chemare, aceea de a face din nou ordine în Olimp…

2015-03-15

Kingsman: Serviciul secret

Kingsman: Serviciul secret este regizat de Matthew Vaughn, un film actiune, aventura, comedie. Cel mai bun spion de la MI6 o organizate secreta de spionaj îl ia sub aripa sa pe Gary (Taron Egerton), un pierde-vară care are norocul să îi fie nepot și din care speră să facă un bărbat respectabil și un spion perfect.

2015-03-15

Justițiarul – Zona de război

Punisher: War Zone” este un film de acțiune în care actorul principal – Frank Castle, care își spune “The Punisher” – a declansat un adevarat razboi impotriva crimei și a mafiei din New York si a reusit de unul singur sa elimine sute de criminali foarte violenți. Nemilosul si vigilentul anti-erou Frank Castle se confrunta acum cu cel mai periculos adversar – gangsterul dornic de putere Billy Russoti, pe care l-a desfigurat in mod oribil in timpul unei confruntari anterioare si care si-a facut un scop in viata din a se razbuna pe “The Punisher”, acționând sub o noua identitate Jigsaw.

2015-03-15

Jaf în stil italian

Charile (Mark Wahlberg) este capul unui grup de hoți care vrea sa fure lingourile de aur dintr-un seif important din Veneția. El este supervizat de John (Donald Sutherland), un bătrân hot care vrea sa se retragă din activitate. Lovitura este un succes total și banda se îndreaptă spre Alpi. Însa Steve Frezelli (Edward Norton), unul dintre ei, ii înșela și fuge cu aurul, omorându-l pe bătrânul John. Charile jura sa se răzbune și împreună cu Stella, fiica lui John, pune la cale un plan prin care spera sa îl prindă pe Steve și să-și recupereze banii.

2015-03-15

Exodus: Zei şi regi (2014)

Exodus: Gods and Kings este regizat de Ridley Scott, un film actiune, drama, aventura 2014. Exodul evreilor din Egipt, în căutarea Pământului Făgăduinţei, sub conducerea lui Moise (Christian Bale). Unul dintre cele mai captivante fragmente ale Bibliei are parte de o nouă ecranizare, cu efecte speciale de ultimă generaţie. Locaţiile de filmare au inclus un arid lanţ muntos din provincia spaniolă Andalusia, studiourile Pinewood din Londra, dar şi deşerturile din Maroc.

2015-03-15

Ascensiunea unei Legende

Rise of the Legend 2014 este scris și regizat de Roy Hin Yeung Chow, un film acțiune,biografic,drama 2014. Un copil orfan, al cărui tată a fost ucis de putere întunecata, încearcă din răsputeri să aducă dreptate înapoi în oraș.

2015-03-15

Tevar

Radhika (Sonakshi Sinha) este prinsa în mijlocul unei iubiri nedorite și foarte periculoasă cu Gajendar (Manoj Bajpayee) un bărbat foarte bogat, Pintoo (Arjun Kapoor) este un tânăr luptător care o va proteja pe frumoasa indianca de o căsătorie nedorită.

2015-03-15

Bona de la Forțele Speciale

Vin Diesel este întruparea eroului modern… sare din avion, conduce mașini de curse, se bate cu cei mai răi tipi din lume şi iese basma curată din acţiuni pe care nici James Bond nu le-ar fi reuşit. Iar dacă până acum nimic nu i-a venit de hac, de data asta, marea provocare la care e supus, e să facă pe dădaca unor copii năstruşnici, ce sunt în stare să scoată sufletul şi dintr-o statuie.

2015-03-15
1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 ... 271-280 281-284